scrolltotop

joi, 31 iulie 2014

Vacanța pe cont propriu, cea mai ieftină variantă

Tot mai mulţi români renunţă la agenţiile de turism și merg în concediu pe cont propriu. Avantajele sunt mai multe: este mai ieftin, nu există un program obligatoriu, iar libertatea de mişcare e, în consecinţă, mult mai mare. Practic, cu un bilet cumpărat din timp şi cazare la pensiune, turiştii trebuie doar să-şi stabilească traseul şi să aibă cu ei un telefon cu GPS.
Călătorii de „profesie” ştiu care sunt cele mai bune destinaţii de vacanţă şi le organizează din timp, mai ales dacă vor să se plimbe prin toată lumea cu bani puţini.
„Vacanțele nu sunt ieftine. Îți iei mancare cu tine, mai iei o familie și împarți și condusul și benzina”, explică Adrian Mitroi, analist economic.
În al doilea rând, turiştii cu experienţă ştiu că e bine să închirieze un apartament sau să se cazeze la localnici, nu într-o cameră de hotel.
Potrivit unui studiu, jumătate dintre cei pleacă în vacanţă în această vară merg în Grecia, Spania sau Italia şi au de gând să cheltuiască cel mult 2.000 de lei. Iar 10% dintre ei merg în vacanţă cu avionul.

Mai mult: www.digi24.ro
Sursa: www.digi24.ro; 27.07.2014 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu